Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Мистецтво

П'ятниця, 28 вересня 2012, 10:57

Болгарські художники презентують свої роботи у львівському Музеї Ідей сьогодні

Про це повідомляє прес-служба Львіської міськради.

 

Сьогодні, 28 вересня, о 18:30 поспілкуватися із болгарськими художниками Вікторією Георгієвою й Ніколаєм Божіновим та побачити презентацію їхні робіт, а також відео про процес роботи над львівськими проектами можна у Музеї Ідей (вул. Валова, 18) у Львові.

Майстри стріт-арту спробували оживити простір Львова, створивши  графічні зображення на стіні трамвайної зупинки на вул. Коперніка, поблизу СШ № 9.

«Зображення є метафоричними і кожен  може надати йому свого змісту, прикрасити своїми емоціями. Головне, що звичайна трамвайна зупинка набула свого обличчя, сформувала простір довкола себе і з «ніякої» стала «якась», і люди на ній вийдуть із сірої зони «як всі» у творчий світ інтерпретацій. Співпраця між митцями  має спричинитися до зникнення багатьох стереотипів, збагатити культурний простір Львова інноваційними і парадоксальними мистецькими і культурними проектами», – зазначено у повідомленні.

Митці прикрасили також вхідну браму до Першого українського театру для дітей та юнацтва (вул. Гнатюка, 11), яка має  створювати для глядачів атмосферу творчості і фантазування вже при вході.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.