Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

вілла на вул. Самчука

lviv1256.com

П'ятниця, 1 червня 2018, 13:03

Історичну віллу біля Стрийського парку перетворять на готель

вілла на вул. Самчука

Мешканці Кам'янка-Бузького району дозволили реконструювати під готель  історричний будинок на вулиці Самчука, 6 у Львові.

Сьогодні виконавчий комітет Львівської міської ради затвердив містобудівні умови та обмеження для проекту будівництва на реставрацію з пристосуванням гр. Шпиркою О. І. вілли – пам’ятки архітектури на вул. Уласа Самчука, 6 у Львові під готель.

Про це повідомляє кореспондент Варіантів.

Відтак, Ользі Шпирці з села Руданці на Кам'янка-Бущині дозволили реконструювати пам'ятку архітектури на вулиці Уласа Самчука, 6 поблизу Стрийського парку, зведену у 1896 році на замовлення Едмунда Кароля Лозинського архітектором Емануелем Яримовичем, та перетворити її на готель.

Земельна ділянка вілли становить 0,1353 га, вона призначена для будівництва та обслуговування об’єктів туристичної інфраструктури та закладів громадського харчування. Категорія земель – землі житлової та громадської забудови, а вид використання – для будівництва та обслуговування об’єктів туристичної інфраструктури та закладів громадського харчування.

Функціональне призначення ділянки – зона Г-2 – зона центру ділової, громадської діяльності місцевого значення у межах історичного ареалу Львова відповідно до детального плану території у районі вул. Уласа Самчука, вул. Паркової, вул. І. Франка до межі Стрийського парку.

Як йдеться у проекті рішення, висота готелю не повинна перевищувати 8,5 та 18,45 метрів. Максимально допустимий відсоток забудови цієї земельної ділянки становить 59%.

Зазначимо, раніше приміщення використовували як корпус Львівської комерційної академії.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.