Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

вул. Лижв’ярська, 30

Google maps

П'ятниця, 16 березня 2018, 12:25

Будівництво готелю біля Парку культури: міськрада затвердила детальний план території

вул. Лижв’ярська, 30

Львівська міськрада затвердила детальний план території, який передбачає реконструкцію житлового будинку вул. Лижв’ярській, 30 під готель із рестораном.

Сьогодні, 16 березня, виконавчий комітет Львівської міської ради затвердив детальний план території у районі вул. Уласа Самчука, вул. Паркової, вул. І. Франка до межі Стрийського парку.

Про це повідомляє кореспондент Варіантів.

Саме згідно з цим детальним планом ФОП Корнієнко С. Є. хоче реконструювати житловий будинок на вул. Лижв’ярській, 30 під готель із рестораном на 48-50 посадочних місць.

Під час обговорення питання начальник управління архітектури та урбаністики міської ради Юліан Чаплінський зауважив, що цей детальний план не передбачає нової забудови, однак підтвердив, що забудовник планує реконструювати житловий будинок під готель.

Зазначимо, зараз на вул. Лижв’ярській, 30 розташований двоповерховий житловий будинок, а ФОП Корнієнко С. Є., який є власником земельної ділянки, хоче добудувати 4 поверхи під готель на 16 номерів та ресторан у цокольному поверсі. 

Однак перш, ніж приступити до будівельних робіт, підприємець ще повинен отримати від міської ради містобудівні умови та обмеження.

Також через майбутній готель вул. Лижв'ярську планують розширити, однак для цього у місцевих мешканців заберуть частину їхньої прибудинкової території.

Нагадаємо, біля Парку культури також хочуть звести новий 6-поверховий житловий будинок.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.