Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

вул. Лижв’ярська, 30

Google maps

Вівторок, 6 лютого 2018, 15:31

У Львові біля Парку культури хочуть звести 5-поверховий готель. Візуалізація

вул. Лижв’ярська, 30

На вул. Лижв’ярській, 30, що поруч із Парком культури, ФОП Корнієнко С. Є. хоче реконструювати житловий будинок під 5-поверховий готель із рестораном.

Про це йдеться на сайті Львівської міської ради.

Від сьогодні, 6 лютого, і до 5 березня у Львівській міській раді триватиме громадське слухання щодо врахування громадських інтересів під час розроблення детального плану території в районі вул. Лижв’ярської.

Проект детального плану території охоплює територію, площею приблизно 2,2 га, яка включає ділянки забудови №7, 7а, 16–40 на вул. Лижв’ярській і обмежена територією Львівського центрального парку культури і відпочинку ім. Богдана Хмельницького.

Згідно з пояснювальною запискою, забудовник ФОП Корнієнко С. Є., який є власником земельної ділянки, хоче реконструювати житловий будинок на вул. Лижв’ярській, 30 для розміщення готелю та ресторану на 48-50 посадочних місць.

ФОП Корнієнко С. Є. розробив проект реконструкції, згідно з ним до житлового будинку на вул. Лижв’ярській, 30 планують добудувати 4 поверхи для розміщення готелю на 16 номерів та ресторану в цокольному поверсі.

Максимальна висота в стінах проектованого готелю – 13,95 м. 

Для паркування автомобілів ФОП Корнієнко С. Є. пропонує облаштувати гостьову стоянку (не менше 6 машиномісць) для відвідувачів готелю з тильної сторони вулиці.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.