Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

залізниця

Вівторок, 5 червня 2018, 13:20

У Пустомитах і Городку залізниця перебуває у аварійному стані

залізниця

На їх ремонт передбачено 6 млн грн.

Про це повідомляє кореспондент Варіантів.

Як заявив сьогодні під час сесії Львівської обласної ради в.о. директора департаменту дорожнього господарства, транспорту та зв’язку Львівської ОДА Роман Кокотайло, цьогоріч із бюджету Львівщини передбачено виділити 6 млн грн на ремонт залізниці у двох містах області: Пустомитах і Городку.

"Ці ділянки залізного сполучення є найбільш аварійними в області і потребують негайного ремонту", – наголосив Роман Кокотайло. Bін додав, що роботи стартують ще цього року.

За словами керівника Служби автомобільних доріг у Львівській області Руслана Кандибора, цього року також ремонтуватимуть дорогу Тернопіль–Львів–Рава-Руська, вартість якої становить 192 млн грн.

Нагадаємо, з 1 січня 2018 року дороги місцевого значення передані у підпорядкування Львівської ОДА. У 2017 році на Львівщині відремонтували 600 км доріг, однак протяжність усіх доріг загального користування в області становить 8300 км.

Наш канал в Телеграм.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.