Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Наш край

Прес-реліз,   П'ятниця, 22 червня 2018, 14:22

Під час канікул дітям все більше загрожує небезпека

Наш край

"Наш край" вважає, що правоохоронці виявилися неспроможними перекрити зброю з фронту в мирну частину України.

"Усе більше вибухів гранат та вибухівки лунають на наших вулицях. Ми вже не знаємо, звідки прийде загроза. Правоохоронці виявилися неспроможними перекрити зброю з фронту в мирну частину України", – повідомляє прес-служба політичної партії "Наш край".

Нагадаємо, 4 дитини поранені в результаті вибуху старої "Волги" у Києві. Під час шкільних канікул діти гуляли у дворі, який виявився для них небезпечним.

"Ми закликаємо правоохоронні органи захистити наших дітей. Подібні інциденти треба попередити: перевірити всі закинуті по дворах машини, посилити профілактичну роботу, не давати потрапляти зброї з фронту на наші вулиці", – заявив голова Львівської обласної організації політичної партії "Наш край" Мирослав Хом’як.

Партія розпочала програму "Школа – територія безпеки".

"Ми хочемо зробити навчальні заклади безпечними для дітей, щоб вони там і вчилися і гралися без загрози для їхнього життя та здоров’я", – сказав Мирослав Хом’як.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.