Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Наш край Львівщина

Вівторок, 15 вересня 2020, 14:57

Наш край затвердив кандидатів до місцевих рад на Львівщині

Наш край Львівщина

Політична партія "Наш край" визначилась з кандидатами, яких висуватиме на виборах до місцевих рад на Львівщині.

Про це повідомляє кореспондент Варіантів.

Сьогодні у Львові відбулась конференція Львівської обласної організації політичної партії "Наш край", на якій затвердили кандидатів у депутати до органів місцевої влади на Львівщині.

"Партія "Наш Край" формує основу на місцях з наміром вибудувати платформу для успіху партії на майбутніх парламентських виборах", – заявив Валерій Дяченко.

До першої п'ятірки кандидатів у депутати до Львівської обласної ради увійшли: Бобир Віталій Олексійович, Матвіїшин Орест Ярославович, Труш Ігор Миколайович, Мирош Іванна Мирославівна, Волошин Маріанна Володимирівна.

Кандидатами до Львівської міської ради стали: Гаврилів Ірина, Лозинський Євгеній, Вербова Ніна, Павельчук Юрій, Переведенцев Андрій.

До Львівської районної ради у першу п'ятірку увійшли: Проценко Олександр Олександрович, Цуприк Василь Михайлович, Турок Іван Іванович, Парасюк Мар'яна Іванівна, Нощенко Вероніка Володимирівна.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.