Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Тарас Батенко

Фб Батенка

П'ятниця, 24 листопада 2023, 13:22

Галицький провідник Батенко став на чолі бенінської партії За майбутнє

Тарас Батенко

Тарас Батенко став новим керівником політичної партії За майбутнє.

Про це повідомляє політична партія За майбутнє на своїй сторінці у Фейсбуці.

Вчора, 23 листопада, на всеукраїнському з'їзді члени політичної партії За майбутнє обрали нардепа з Львівщини Тараса Батенка новим головою партії замість Ігоря Палиці.

"З початку війни Ігор Палиця прийняв рішення піти з публічної політики, і сконцентрувався на роботі благодійного фонду, допомозі армії, переселенцям та малозабезпеченим.

Новообраний голова Тарас Батенко – досвідчений політик, депутат двох скликань парламенту, секретар комітету Тимчасової спеціальної комісії Верховної Ради України з питань моніторингу отримання і використання міжнародної матеріально-технічної допомоги" – йдеться у повідомленні.

Наразі Батенко очолює депутатську групу За майбутнє у парламенті.

Нагадаємо, Тарас Батенко переміг на парламентських виборах-2019 у 123 виборчому окрузі Львівщини (Золочівський, Миколаївський, Перемишлянський райони). У тому ж році він разом з Віктором Бондарем очолив депутатську групу За майбутнє у ВРУ, на основі якої створили політичну партію, що взяла участь у місцевих виборах. 

Також був народним депутатом попереднього скликання – на виборах до Верховної Ради у 2014 році він також переміг в цьому окрузі, висунутий партією Блок Петра Порошенка, з результатом у 50,89%.

Раніше Тарас Батенко був директором філії "Магістральні нафтопроводи "Дружба" ПАТ "Укртранснафта". Менеджмент компанії, як писали ЗМІ, є лояльним до мільярдера Коломойського.

Додамо, Батенко балотувався на посаду міського голови Львова.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.