Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Тарас Батенко

Четвер, 21 травня 2020, 09:50

Батенко створив нову політичну партію

Тарас Батенко

На основі депутатської групи "За майбутнє" створили політичну партію, яка візьме участь у місцевих виборах.

Про це повідомляє депутатська група "За майбутнє" на своїй сторінці у Фейсбуці.

Вчора, 20 травня, відбувся установчий з’їзд нової політичної партії "За майбутнє", яка створена на основі депутатської групи "За майбутнє" й яку очолив народний депутат Ігор Палиця.

Новостворена партія братиме участь у місцевих виборах, які відбудуться у жовтні цього року.

"Партія відкрита до співпраці з представниками різних напрямків і політичних поглядів. У нашій групі – депутати як із різних політичних сил, так і безпартійні", – пояснив нардеп з Львівщини, співголова депутатської групи "За майбутнє" у Верховній Раді Тарас Батенко.

Відтак, до партії увійшли два нардепи з Львівщини: Тарас Батенко та Ярослав Дубневич.

Зазначимо, Батенко очолює політраду партії Укроп, у ВРУ нардеп очолив депутатську групу "За майбутнє", до складу якої увійшли 22 народні депутати, серед них – Ярослав Дубневич.

Тарас Батенко переміг на парламентських виборах-2019 у 123 виборчому окрузі Львівщини. А до приходу в парламент Тарас Батенко був директором філії "Магістральні нафтопроводи "Дружба" ПАТ "Укртранснафта". Менеджмент компанії, як писали ЗМІ, є лояльним до мільярдера Ігора Коломойського.

Також Тарас Батенко балотуватиметься на посаду міського голови Львова.

Ярослав Дубневич переміг на позачергових парламентських виборах-2019 у 120 виборчому окрузі Львова.  У жовтні ВРУ прийняла рішення про зняття недоторканості, затримання та арешт Дубневича, який є організатором схеми привласнення 93,2 млн грн філії "Центр забезпечення виробництва" ПАТ "Укрзалізниця" при поставці товарів за завищеними цінами. Тоді Дубневичу повідомили про підозру та призначили 93 млн грн застави.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.