Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Ярослав Дубневич

Понеділок, 22 липня 2019, 17:25

Ярослав Дубневич впевнено переміг Елейка та Гірняка

Ярослав Дубневич

За результатами ЦВК У 120-му виборчому окрузі, що охоплює Городоцький та Мостиський райони, переміг самовисуванець Ярослав Дубневич.  

Про це повідомляється на сайті Центральної виборчої комісії.

Станом на 16:00 годину ЦВК опрацювала 100% протоколів у виборчому окрузі Львівської обалсті №120, який включає у себе 243 виборчих дільниць у Городоцькому, Мостиському та частині Самбірського району з орієнтовною кількістю виборців 149 974 осіб.

За результатами виборів до Верховної ради України 9 скликання у мажоритарному списку на першому місці в цьому окрузі лідирує самовисуванець Ярослав Дубневич, за якого проголосували 43,52%, тобто 35 186 мешканців районів.

Зазначимо, на виборах у 2014 році Ярослав Дубневич переміг в 120 окрузі та став народним депутатом. Під час виборчої кампанії Комітет Виборців України стверджував, що Дубневич застосовував непрямий підкуп виборців. Нардеп став головою комітету з питань транспорту у Верховній Раді.

На другому місці опинився кандидат від партії Святослава Вакарчука "Голос" співзасновник ГО "Люди країни" Тарас Елейко із результатом 18,60%, тобто за нього проголосували 15 037 осіб. 

На третій позиції з результатом 17,86 %, якого підтримали 14 438 виборців опинився представник партії "Громадянська позиція" застпуник голови Львівської обласної ради Володимир Гірняк. Раніше він працював на посаді директора ТзОВ "Юридично – інвестиційної компанії "Правосвіт", був кандидатом на посаду мера Львова у 2015 році, пройшов у облраду на місцевих виборах від Громадянської позиції, тоді ж його обрали заступником голови Львівської обласної ради Олександра Ганущина.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.