Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Володимир Гірняк

П'ятниця, 24 липня 2015, 11:01

Володимир Гірняк іде у мери Львова

Володимир Гірняк

Кандидатом від партії «Громадянська позиція» на виборах мера Львова став Володимир Гірняк.

Про це повідомляє ЛОО «Громадянська позиція».

«Громадянська позиція» візьме участь у виборах до органів місцевого самоврядування, які відбудуться 25 жовтня 2015 року.

«Громадянська позиція брала участь у всіх виборах, президентських, парламентських, і ХХ з’їзд прийняв рішення, що наша партія братиме участь у місцевих виборах. Ми не у всіх обласних центрах висуватимемо кандидатів у мери, але у Львові в нас є кандидат – Володимир Гірняк, який, на мій погляд, підтвердив своєю попередньою діяльністю, зокрема як депутат міськради, готовність захищати інтереси міста і львів’ян», - зазначив лідер партії «Громадянська позиція» Анатолій Гриценко.

У свою чергу співкоординатор групи «Громадянська позиція» у Львівській міськраді Володимир Гірняк запевнив, що він і його колеги готові брати на себе відповідальність за стан справ в Львівській області та місті.

Нагадаємо, наразі участь у виборах мера Львова братимуть народний депутат України Ігор Васюник та народний депутат України від партії УДАР Оксана Юринець.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.