Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Ярослав Дубневич

П'ятниця, 7 червня 2019, 10:55

Ярослав Дубневич йде на вибори як самовисуванець

Ярослав Дубневич

ЦВК зареєструвала Ярослава Дубневича як кандидата у народні депутати від ОВО №120.

Про це повідомляє Центральна виборча комісія на своїй сторінці у Фейсбуці.

Вчора Центральна виборча комісія зареєструвала народного депутата від Блоку Петра Порошенка Ярослава Дубневича, який йде на позачергові парламентські вибори як самовисуванець.

Чинний нардеп балотується по мажоритарній системі від одномандатного виборчого округу 120, який включає у себе 243 виборчі дільниці у Городоцькому, Мостиському районах та частині Самбірського району (виборчі дільниці № 461059 – 461136, 461140 – 461147).

Зазначимо, на виборах у 2014 році Ярослав Дубневич переміг в 120 окрузі та став народним депутатом. Під час виборчої кампанії Комітет Виборців України стверджував, що Дубневич застосовував непрямий підкуп виборців. Нардеп став головою комітету з питань транспорту у Верховній Раді.

Нагадаємо, 21 травня Володимир Зеленський призначив дострокові парламентські вибори на 21 липня. Участь у виборах до Верховної Ради можуть взяти участь 1,9 млн виборців у Львівській області.

Додамо, львівський нардеп Тарас Козак потрапив у першу десятку списку Опозиційної платформи – За життя на парламентських виборах, а Українська Галицька Партія йде на вибори спільно із Голосом Святослава Вакарчука.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.