Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Ярослав Дубневич

Прес-реліз,   Понеділок, 3 червня 2019, 15:04

Ярослав Дубневич іде на вибори

Ярослав Дубневич

Депутат Верховної ради України 8 скликання Ярослав Дубневич за підтримки громад округу заявив про своє рішення брати участь у наступних парламентських виборах.

Кандидуватиме він в одномандатному виборчому округу №120. До нього входять Самбірський, Городоцький та Мостиський райони. Висунення Дубневича в кандидати відбулось в с. Сприня Самбірського району, на місці, де свого часу створили Українську Головну Визвольну Раду.

"Разом з громадою я прийняв рішення йти на парламентські вибори. Багато зроблено, але ще потрібно йти вперед. Я готовий брати відповідальність за розвиток Городоцького, Самбірського та Мостиського районів для того, щоб і надалі розвивати громади і робити все для того, щоб наші райони стали найкращими на Львівщині та у всій Україні" – зазначив Дубневич.

Свою передвиборчу програму кандидат представив перед учасниками АТО, ветеранами ОУН-УПА та активістами свого виборчого округу.

"За роки нашої співпраці ми реалізували більше 400 проектів соціально-культурного розвитку: від будівництва дитячого майданчика біля школи, закінчуючи ремонтом доріг, будівнитвом садочків та спортзалів. Ярослав Васильович є хорошим господарником. Він працює для людей, він вміє чути людей. Коли ми маємо підтримку народного депутата – ми знаємо, що немає такої проблеми, яку не можна вирішити" – розповів голова Самбірської районної ради Віталій Кімак.

В разі обрання його представником округу у Верховній Раді, Ярослав Дубневич пообіцяв зокрема: докласти всіх зусиль для ухвалення ряду законодавчих ініціатив щодо підвищення пенсійного забезпечення, соціальних гарантій учасникам АТО та їх сім'ям, зменшення акцизного податку на розмитнення автомобілів, спрощення оподаткування тощо. Також традиційно з кожним селом, містом чи громадою кандидат підпише угоду, де будуть прописані до виконання найважливіші проблеми населеного пункту.

Ярослав Дубневич планує ініціювати у майбутньому парламенті створення об'єднання народних депутатів "Львівщина", аби ефективніше представляти інтереси області у Верховній Раді. Нагадаємо, вибори до Верховної Ради України відбудуться 21 липня 2019 року.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.