Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Тарас Козак

Четвер, 6 червня 2019, 17:50

Козак йтиме на вибори від Опозиційної платформи

Тарас Козак

Львівський нардеп Тарас Козак потрапив у першу десятку списку Опозиційної платформи – За життя на парламентських виборах.

Про це повідомляє Українська правда.

Як заявив сьогодні на з’їзді партії Віктор Медведчук, Опозиційна платформа – За життя буде брати участь у парламентських виборах 21 липня, але без об’єднання з "Опозиційним блоком".

Відтак, у першу десятку партії входитиме народний депутат з Львівщини від Опозційного блоку Тарас Козак, а крім нього ще: Юрій Бойко, Вадим Рабінович, Віктор Медведчук, Наталя Королевська, Сергій Льовочкін, Василь Німченко, Нестор Шуфрич, Сергій Ларін, Сергій Дунаєв.

Команда Опозиційної платформи – За життя виступає за скасування закону про мову, скасування закону про освіту, скасування закону про люстрацію, скасування закону про декомунізацію, перейменування церкви.

Нагадаємо, на виборах до Верховної ради у жовтні 2014 року Тарас Козак пройшов у виборчому списку політичної партії "Опозиційний блок" під № 14.

Раніше Козак перебував на посаді голови правління ПП "Прайвет Канселер". а також працював першим заступником голови Державної податкової адміністрації у Львівській області, начальником Західної регіональної митниці та заступником голови Державної митної служби України.

У жовтні 2018 року колишній депутат Опозиційного блоку Євген Мураєв продав телеканал NewsOne Тарасу Козаку. Згодом стало відомо, що Козак також придбав і "112 Україна", який раніше належав швейцарській компанії Plirofories AG.

Таким чином, Тарас Козак є власником всіх шести телеканалів, що входять до групи "112 Україна".

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.