Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Тарас Козак

П'ятниця, 5 жовтня 2018, 14:30

Мураєв переписав NewsOne на Козака

Тарас Козак

Євген Мураєв продав телеканал NewsOne львівському нардепу Тарасу Козаку.

Про це повідомив народний депутат Євгеній Мураєв на своїй сторінці у Facebook.

Сьогодні корпоративні права на телеканал NewsOne отримав народний депутат від Опозиційного блоку Тарас Козак. Права на телеканал перелав нардепу колишній депутат з Опозиційного блоку, а сьогодні – позафракційний, Євген Мураєв, який донедавна був власником телеканалу NewsOne (ТОВ "Новини 24 години", Київ).

Зазначимо, наприкінці серпня цього року колишній заступник глави Адміністрації президента України часів Віктора Януковича Андрій Портнов заявив, що підписав угоду про управління телеканалом NewsOne терміном на три роки.

У липні 2018 року власником ТОВ "Новини 24 години" стало товариство MW Investment AG з Швеції, кінцевим власником якого є батько Євгена Мураєва Володимир Мураєв.

NewsOne виходить з серпня 2015 року і здійснює мовлення в аналогових і цифрових пакетах операторів в HD і SD форматах.

Нагадаємо, на виборах до Верховної ради у жовтні 2014 року Тарас Козак пройшов у виборчому списку політичної партії "Опозиційний блок" під № 14. Раніше Козак перебував на посаді голови правління ПП "Прайвет Канселер", а також працював першим заступником голови Державної податкової адміністрації у Львівській області, начальником Західної регіональної митниці та заступником голови Державної митної служби України.

У 2017 році він задекларував 36 млн грн доходу, рануки у банках і  95 тис доларів готівки.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.