Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Тарас Батенко

Четвер, 29 серпня 2019, 14:20

Батенко очолив депутатську групу За майбутнє

Тарас Батенко

У Верховній Раді створили депутатську групу За майбутнє, яку очолили Тарас Батенко та Віктор Бондар.

Про це повідомляє Інтерфакс-Україна.

Сьогодні під час першого засідання новообраного парламенту сформували депутатську групу "За майбутнє", до складу якої увійшли 23 народні депутати.

Співголовами цієї групи стали нардепи-мажоритарники Тарас Батенко та Віктор Бондар.

Також у Верховній Раді України працюватимуть п'ять депутатських фракцій: "Слуга народу", "Опозиційна платформа – За життя", "Батьківщина", "Європейська солідарність" і "Голос".

Як оголосив голова тимчасової президії Верховної Ради Дмитро Разумков, до фракції "Слуга народу" увійшли 254 народних депутати, а її керівником став Давид Арахамія. У фракції "Опозиційна платформа – За життя" є 44 депутати, співголови – Юрій Бойко та Вадим Рабінович.

Фракція "Європейська солідарність" має 27 нардепів, її очолили Артур Герасимов та Ірина Геращенко, а у фракції "Батьківщина" налічується 25 депутатів, її лідер – Юлія Тимошенко. Натомість фракція партії "Голос" має 17 народних депутатів, керівник – Сергій Рахманін.

Нагадаємо, самовисуванець Тарас Батенко переміг у 123 виборчому окрузі Львівщини. Він також переміг на виборах до Верховної Ради у 2014 році від партії Блок Петра Порошенка в цьому ж виборчому окрузі з результатом 50,89%. У листопаді 2015 року Батенко покинув партію та став позафракційним депутатом.

Зараз Батенко очолює політраду партії Укроп. А до приходу в парламент Тарас Батенко був директором філії "Магістральні нафтопроводи "Дружба" ПАТ "Укртранснафта". Менеджмент компанії, як писали ЗМІ, є лояльним до мільярдера Ігора Коломойського.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.