Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Тарас Батенко

Понеділок, 2 листопада 2015, 10:48

Батенко покинув Солідарність

Тарас Батенко

Нардеп Тарас Батенко заявив про вихід із Блоку Петра Порошенка "Солідарність" через домовленості партії з Опозиційним блоком.

Про це повідомив народний депутат Тарас Батенко на своїй сторінці у Фейсбуці.

"Заявляю про свій вихід з депутатської фракції БПП на знак протесту з приводу початку політичних репресій в країні. Я виховувався на вчинках плеяди шістдесятників та дисидентів, покоління, яке завжди критично ставилося до узурпації влади будь-ким. Узурпація починається з нехтування громадською думкою, а закінчується появою політичних в'язнів. Сьогодні владою зроблено рішучий крок до появи нової диктатури", – заявив Батенко.

За його словами, чинна влада таємно домовляється з Опозиційним блоком, а ці домовленості, як вважає Батенко, можуть призвести до реставрації старого режиму.

Нагадаємо, у 2014 році Тарас Батенко задекларував дві квартири та авто, а за результатами 2013 року Батенко задекларував більше півмільйона грн. загального доходу.

Батенко, висунутий партією "Блок Петра Порошенка", переміг в одномандатному виборчому округу №123 (Золочівський, Миколаївський, Перемишлянський райони) з результатом 50,89% голосів і став нардепом Верховної Ради VIII скликання.

Раніше він був директором філії "Магістральні нафтопроводи "Дружба" ПАТ "Укртранснафта". Менеджмент компанії, як писали ЗМІ, є лояльним до мільярдера Коломойського.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.