Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Тарас Батенко

Середа, 29 жовтня 2014, 14:33

Майже нардеп Тарас Батенко переміг на 123 мажоритарному окрузі (100% протоколів)

Тарас Батенко

Висуванець партії "Блок Петра Порошенка" Тарас Батенко переміг в одномандатному виборчому округу №123 (Золочівський, Миколаївський, Перемишлянський р-ни) з результатом 50.89% – опрацьовано 100% протоколів.

Про це повідомляється на сайті Центральної виборчої комісії.

Другим у 123 окрузі іде самовисуванець Марунчак Петро з результатом 29.39% голосів виборців.

Третя позиція за чинним нардепом, висуванкою "Народного фронту" Лідією Котеляк – 11.49%. Додамо, що нардеп Котеляк перемогла на парламентських виборах у 2012 році саме у цьому окрузі.

Довідка. Тарас Батенко є депутатом Львівської обласної ради від Української Народної партії. При реєстрації у ЦВК Батенко вказав, що є директором філії "Магістральні нафтопроводи "Дружба", ПАТ "Укртранснафта". Як писали ЗМІ, менеджмент цього підприємства лояльний до групи "Приват" мільярдера Коломойського. Це свідчить про те, що Батенко є близьким до мільярдера. 

Нагадаємо, у інших мажоритарних округах Львівщини перемогли брати-олігархи Дубневичі, гендиректор ZIK Дмитро Добродомов, депутати Львівської облради Андрій Кіт та Оксана Юринець, військовий Михайло Бондарпосадовець Львівської міськради Ірина Подоляк, екс-міністр охорони  здоров'я Олег Мусій, а також активіст Євромайдану та учасник АТО Богдан Матківський.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.