Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Олег Мусій

Середа, 29 жовтня 2014, 08:24

Екс-міністр охорони здоров'я Мусій переміг в 124 окрузі на Львівщині (100% протоколів)

Олег Мусій

Колишній міністр охорони здоров'я Олег Мусій виграв вибори у 124 виборчому окрузі з результатом 29.86% голосів (при 100% опрацьованих протоколів). 

Про це повідомляється на сайті Центральної виборчої комісії.

Друге місце – за самовисуванкою Ганною Костюк, яка набрала 14.01% голосів. Розрив між Мусієм та Костюк оформився у різницю 16 тисяч голосів.

На третьому місці – самовисуванець та чинний народний депутат (фракція "Свободи") Михайло Блавацький з 8.62% голосів. За ними – висуванець "Батьківщини" Степан Курпіль з 8.57% голосів.

Довідка. Олег Мусій народився на Сокальщині (Львівська область), – лікар та громадський діяч; організовував медичну служби на Євромайдані; міністр охорони здоров'я України в Кабміні Яценюка від 27 лютого 2014 року, проте 1 жовтня 2014 року Уряд усунув Олега Мусія від виконання обов'язків міністра.

Нагадаємо, у інших мажоритарних округах Львівщини перемогли брати-олігархи Дубневичі, посадовець Львівської міськради Ірина Подоляк, а також активіст Євромайдану та учасник АТО Богдан Матківський.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.