Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Оксана Юринець

Середа, 29 жовтня 2014, 09:58

Кандидат від Блоку Порошенка Оксана Юринець – народний депутат (100% протоколів)

Оксана Юринець

Висуванка партії "Блок Петра Порошенка" Оксана Юринець перемогла з результатом 42.55% голосів в одномандатному виборчому окрузі №117 (Франківський, Галицький, частина Шевченківського району) – при 100% опрацьованих протоколів.

Про це повідомляє сайт ЦВК.

Найближчий переслідувач Юринець висуванець "Народного фронту" Роман Брезіцький набирає 20.15% голосів. Відрив між ними становить приблизно 23 тисяч голосів.

Самовисуванець Віталій Садовий отримує 9.95% голосів, самовисуванець та активіст громадської організації Остап Стахів – 2.09%, активіст Олег Пилипенко – 1.35%.

Довідка. Оксана Юринець є кандидатом економічних наук у «Львівській політехніці»,  а також депутатом Львівської облради від партії «УДАР Віталія Кличка».

Нагадаємо, у інших мажоритарних округах Львівщини перемогли брати-олігархи Дубневичі, посадовець Львівської міськради Ірина Подоляк, екс-міністр охорони  здоров'я Олег Мусій, а також активіст Євромайдану та учасник АТО Богдан Матківський.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.