Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Тарас Батенко

Вівторок, 10 березня 2020, 12:59

Батенко хоче стати Львову рідною мамою

Тарас Батенко

Тарас Батенко балотуватиметься на посаду міського голови Львова.

Про це повідомила політична партія Укроп Львівщина на своїй сторінці у Фейсбуці.

Народний депутат України від Львівщини, лідер депутатської групи "За майбутнє" Тарас Батенко візьме участь у виборах мера Львова, які відбудуться восени цього року.

Нагадаємо, самовисуванець Тарас Батенко переміг на парламентських виборах-2019 у 123 виборчому окрузі Львівщини. Він також переміг на виборах до Верховної Ради у 2014 році від партії Блок Петра Порошенка в цьому ж виборчому окрузі з результатом 50,89%. У листопаді 2015 року Батенко покинув партію та став позафракційним депутатом.

У ВРУ нардеп очолив депутатську групу "За майбутнє", до складу якої увійшли 22 народні депутати, серед них – Ярослав Дубневич.

Зараз Батенко очолює політраду партії Укроп. А до приходу в парламент Тарас Батенко був директором філії "Магістральні нафтопроводи "Дружба" ПАТ "Укртранснафта". Менеджмент компанії, як писали ЗМІ, є лояльним до мільярдера Ігора Коломойського.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.