Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Тарас Батенко

Середа, 27 липня 2022, 14:50

Батенко залишився єдиним лідером групи За майбутнє

Тарас Батенко

Віктор Бондар вийшов зі складу депутатської групи За майбутнє, яку очолював разом з Тарасом Батенком.

Про це повідомив народний депутат від голосу Ярослав Железняк у Telegram.

Сьогодні, 27 липня, народний депутат Віктор Бондар вийшов зі складу депутатської групи За майбутнє, в якій він був співголовою разом з Тарасом Батенком.

"Народний депутат Віктор Бондар покинув депутатську групу "За майбутнє". В ній він займав посаду співголови групи" – написав Железняк.

Зазначимо, Віктор Бондар очолив депутатську групу "За майбутнє" спільно з Тарасом Батенком, на основі якої створили політичну партію, що взяла участь у місцевих виборах.

Тарас Батенко переміг на парламентських виборах-2019 у 123 виборчому окрузі Львівщини (Золочівський, Миколаївський, Перемишлянський райони). Був народним депутатом попереднього скликання – на виборах до Верховної Ради у 2014 році він також переміг в цьому окрузі, висунутий партією Блок Петра Порошенка, з результатом у 50,89%.

Раніше Тарас Батенко був директором філії "Магістральні нафтопроводи "Дружба" ПАТ "Укртранснафта". Менеджмент компанії, як писали ЗМІ, є лояльним до мільярдера Коломойського.

Додамо, Батенко балотувався на посаду міського голови Львова.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.