Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Андрій Садовий

Вівторок, 10 липня 2018, 17:30

Садовий пропіарився на чемпіонаті світу в Росії

Андрій Садовий

Андрій Садовий закликав ФФУ вписати гасло "Слава Україні" в емблему збірної.

Про це міський голова Львова повідомив на своїй сторінці у Facebook.

"Тепер ФФУ повинна включити гасло "Слава Україні!" в офіційну емблему збірної", – заявив Андрій Садовий.

 

Нагадаємо, що 7 липня відбувся матч 1/4 фіналу Чемпіонату світу з футболу між збірними Росії та Хорватії, де хорватам вдалося вибороти перемогу в серії пенальті та вдруге за свою історію вийти до півфінальної стадії.

Після матчу двоє представників хорватської збірної: помічник головного тренера Огнєн Вукоєвич (скаут київського Динамо) та захисник Домагой Віда (екс-гравець київського Динамо) записали звернення до фанатів, де сказали, що присвячують цю перемогу українцям та "Динамо" і вигукнули гасло "Слава Україні".

Після цього, 9 липня, FIFA винесла попередження Домагою Віді, а Федерація футболу Хорватії звільнила з тренерського штабу збірної Хорватії Вукоєвича за політичний підтекст у своїх публічних висловлюваннях.

Зазначимо, що сьогодні, 10 липня, українські футбольні фанати організували інтернет-флешмоб, де закликали усіх охочих заходити на офіційну сторінку ФІФА в Facebook та залишати в відгуках про неї "Glory to Ukraine" з найнижчими оцінками.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.