Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Зубреня

skole.org.ua

Вівторок, 24 липня 2018, 16:54

У Сколівських Бескидах побільшало зубренят

Зубреня

Цього місяця у національному природному парку народилося двоє зубренят.

Про це повідомляє прес-служба Національного природного парку "Сколівські Бескиди".

У першій половині липня самиці народили двох зубренят. Зубренята почувають себе добре та не відходять від матерів, а ті в свою чергу завжди насторожі і в будь-який час готові захистити своє потомство. Зараз стадо налічує 34 особини.

"Побачити зубрів у літній період не так і легко, оскільки вони мігрують на досить значну відстань та є дуже обережними. В теплу пору року зубри харчуються травою і гіллячковим кормом, а взимку проводиться підгодівля такими кормами як: сіно, віники, солома, кормові буряки, капуста, концентровані корми," – додають у адміністрації нацпарку.

Нагадаємо, що торік тут народилось 5 зубренят. Зараз у парку реалізовують програму підтримки субпопупяції бізона європейського (Bison bonasus L.) у Майданському лісництві на 2017-2026 рр. На виконання цієї програми до парку було завезено зубрів з парків Німеччини та Австрії. 

Тепер ви можете стежити за новинами Варіантів на Telegram-каналі.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.