Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

університет Франка

Четвер, 4 жовтня 2018, 14:06

Львівські освітяни і науковці проведуть акцію протесту у Львові

університет Франка

Профспілка унівеситету Франка і ГО інших вишів міста протестуватимуть через  низькі зарплати.

Про це повідомляє прес-служба Первинної профспілкової організації працівників Львівського національного університету імені Івана Франка.

У вівторок, 9 жовтня, о 15:00 год профспілка ЛНУ ім. і. Франка, Львівська обласна організація профспілки працівників освіти і науки України та керівники громадських організацій інших вишів Львова проведуть акцію протесту на площі перед пам’ятником І. Франкові.

Освітяни вимагають з січня 2019 року підвищити їм зарплату до 7 700 гривень, не допустити підвищення цін на природний газ, а також тарифів на електроенергію та житло-комунальні послуги для населення, а також забезпечити в держбюджеті на 2019 рік належні видатки на освіту, охорону здоров’я, соціальний захист.

Зазначимо, раніше профспілка оприлюднила своє звернення до уряду, у якому вимагала підвищити заробітну плату педагогічним, науково-педагогічним та науковим працівниках, інакше погрожувала влаштувати акцію протесту. 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.