Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Львівська міськрада

Анастасія Лубенська

Середа, 7 листопада 2018, 09:16

У Львові презентували великі проекти громадського бюджету

Львівська міськрада

Презентація проектів  громадського бюджету відбулася в понеділок, 5 листопада, у сесійній залі Львівської міської ради.

Великі проекти громадського бюджету на 2018-2019 роки були презентовані у Львівській міській раді та виставлені на голосування під час брифінгу.

Всього для презентації були подані 30 проектів, серед яких є реконструкції шкільних їдалень та дворів дитячих садочків, оновлення лабораторій в дитячих лікарнях, планування парків та зон відпочинку.

Як заявив начальник відділу громадського партнерства управління «Секретаріат ради» Орест Файфурка, у цьому році на громадський бюджет виділено 35 млн грн для фінансового забезпечення 5 великих проектів-переможців брифінгу та 7 малих проектів у кожному районі, яких оберуть громадяни міста віком від 16 років.

«Можна проголосувати за допомогою веб-сайту «Громадський проект», за допомогою системи Bank ID, – повідомив  Орест Файфурка. – Або, так само, можна прийти з паспортом в ЦНАП та віддати свій голос».

Кожен львів'янин має право проголосувати за два проекти: один великий (3 млн. грн) та один малий (500 тис. грн). Автори не мають права голосувати за власний проект.

Нагадаємо, прийом заявок на громадський бюджет Львова на 2018-2019 роки стартував з 15 серпня. На Громадський бюджет Львова подали 160 проектів на загальну суму понад 140 млн грн.

Автор – Анастасія Лубенська

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.