Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

багатоповерхівка

П'ятниця, 23 листопада 2018, 12:43

На Стрийській у Львові збудують нову багатоповерхівку

багатоповерхівка

Виконком Львівської міської ради проголосував за будівництво багатоповергового житлового будинку на вул. Стрийській, 45. 

Про це повідомляє кореспондент Варіантів

Сьогодні, 23 листопада, виконавчий комітет Львівської міської ради затвердив містобудівні умови та обмеженння для ТзОВ "Атріум Естейт" на будівництво житлового комплексу з підземним паркінгом та трансформаторною підстанцією на вул. Стрийській, 45 (біля ЛАЗу).

Рішення прийняли незважаючи на заяву представника громадської організації "Розвиток громади" Володимира Беньо про те, що відповідно до генерального плану Львова ділянка на вул. Стрийській, 45 насправді належить до зони Д-6 (призначена для торгових забудівель). Тобто виконком незаконно змінив призначення земель на зону Ж-4 (для житлових будинків), не вносячі змін до генерального плану на сесії міськради. 

Відповідно до проекту, нову багатоповерхівку на Стрийській збудують на земельній ділянці площею 1,1338 га. Висота будівлі не повинна перевищувати 35,50 м (за попередніми підрахунками, така висота відповідає 12-поверховому будинку). Але граничну висоту ще мають узгодити з Міжнародним аеропортом "Львів" імені Данила Галицького. 

Максимально допустимий відсоток забудови земельної ділянки – 41,5%. 

Будуватиме офісний центр громадянин Сук Олег Володимирович, який, за інформацією платформи бізнесової аналітики YouControl , є керівником підприємства "Атріум Естейт" (Київ). Основний вид діяльності компанії – купівля та продаж власного нерухомого майна. Засновник ТзОВ – Садовська Наталія Юрівна. 

Статутний фонд підприємства – 100 грн. 

Нагадаємо, нещодавно Львівська міськрада затвердила  будівництво на вул. Л. Перфецького двох житлових комплексів із 8 багатоповерхівками.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.