Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

будівництво у Львові

П'ятниця, 16 листопада 2018, 13:24

Садовий дозволив забудувати вулицю Перфецького багатоповерхівками

будівництво у Львові

Львівська міськрада затвердила будівництво на вул. Л. Перфецького двох житлових комплексів із 8 багатоповерхівками.

Сьогодні виконавчий комітет Львівської міської ради затвердив детальний план території у районі вул. Л. Перфецького. Про це повідомляє кореспондент Варіантів.

На земельній ділянці у районі вул. Л. Перфецького, площею 3,04 га, планують збудувати два житлових комплекси, які включатимуть у себе по 4 будинки  висотою 7-13 та 7-9 поверхів із влаштуванням підземного паркінгу в одному та двох рівнях, відкритих автостоянок та прибудинкових майданчиків.

 

Функціональне призначення земельної ділянки:

– зона Ж-4 – територія змішаної багатоквартирної та громадської забудови, розташована у східній частині ДПТ, що становитиме приблизно 14% його території. Простір формують житлові багатоквартирні будинки, висотою 7-13 поверхів, та вбудовані об’єкти громадського обслуговування (заклади торгівлі, харчування, тощо), що розташовуються у 1-3 поверхах проектованих будівель.

– зона Ж-3 – територія змішаної багатоквартирної та громадської забудови,
розташована у центральній частині ДПТ, що становитиме приблизно 16% його
території. Простір формують житлові багатоквартирні будинки, висотою 7-9 поверхів, та вбудовані і прибудовані об’єкти громадського обслуговування, що розташовуються у перших поверхах проектованих будівель.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.