Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

гральний заклад

charivne.info

П'ятниця, 21 грудня 2018, 11:03

Хрестовий похід на гральний бізнес у Львові очолить Литвинюк

гральний заклад

Виконком підтримав рішення про заборону лотерейного бізнесу у Львові та доручив створити робочу групу з вирішення цього питання.

Сьогодні виконавчий комітет Львівської міської ради ппогодив створення робочої групи із перевірки лотерейного бізнесу у Львові. Про це повідомляє кореспондент Варіантів.

Для протидії гральному бізнесу у Львові міськрада вирішила створити робочу групу, яка займеться цим питанням і яку очолить керуюча справами виконкому Марта Литвинюк, а до складу групи увійдуть усі керівники районних адміністрацій Львова.

Також біля приміщень гральних закладів розмістять соціальну рекламу про їхню незаконну діяльність, а також демонтують вивіски, які рекламують лотерейний бізнес.

Крім цього міський голова Львова Андрій Садовий доручив "Адміністративно-технічному управлінню" міськради дослідити кожне приміщення грального бізнесу у Львові індивідуально і якщо під вивіскою державної лотереї ховається заклад грального бзнесу – зреагувати.

Нагадаємо, 19 грудня Львівська міська рада повідомила, що планує заборонити лотерейний бізнес у місті. 

Додамо, з липня у Львові виявили 72 незаконні гральні заклади, а у жовтні управління захисту економіки Львівської області виявило мережу нелегальних гральних закладів, два з яких знаходяться у Львові.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.