Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Петро Порошенко

Вівторок, 19 лютого 2019, 14:00

Порошенко нагородив орденами членів ГО "Українська спілка інвалідів Афганістану" з Львівщини

Петро Порошенко

Троє членів ГО "Українська спілка інвалідів Афганістану" з Львівщини отримали від Петра Порошенка орден "За заслуги" ІІ ступеня.

Про це йдеться в указі Президента України №36/2019 від 14 лютого 2019 року.

Президент Петро Порошенко підписав указ про відзначення державними нагородами України з нагоди Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав.

Щодо мешканців Львівщини, то орден "За заслуги" ІІ ступеня отримають троє осіб:

Іван Гулядик, член громадської організації "Українська спілка інвалідів Афганістану, АТО (Захисників Вітчизни) та учасників бойових дій у Львівській області";

Роман Кисіль, голова громадської організації "Українська спілка інвалідів Афганістану, АТО (Захисників Вітчизни) та учасників бойових дій у Львівській області";

Володимир Юрків, члена громадської організації "Українська спілка інвалідів Афганістану, АТО (Захисників Вітчизни) та учасників бойових дій у Львівській області", учасник бойових дій в Афганістані.

Порошенко нагородив їх орденами за "вагомий особистий внесок у розвиток ветеранського руху, мужність і самовідданість, виявлені під час виконання військового обов'язку, патріотичне виховання молоді та активну громадську діяльність".

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.