Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Гаражний кооператив № 15

city-adm.lviv.ua

Четвер, 25 січня 2024, 11:45

Частину гаражного кооперативу на Сихові віддадуть ГО воїнів АТО

Гаражний кооператив № 15

Земельну ділянку на вул. М. Максимовича, 11 розділять на дві ділянки, щоб одну з них виділити громадській організації "Ветеранська спілка воїнів АТО".

Про це йдеться у проєкті ухвали, яку опублікували на інформаційному порталі депутатів Львівської міської ради 23 січня 2024 року.

На сайті Львівської міськради підготували та оприлюднили проєкт ухвали про затвердження ОК ГБК № 15 м. Львова технічної документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки на вул. М. Максимовича, 11 та надання Гаражному кооперативу № 15 земельної ділянки в оренду на вул. М. Максимовича, 11.

Згідно з документами, пропонують поділити земельну ділянку площею  5,8382 га на вул. М. Максимовича, 11 на дві ділянки по  5,1809 га та 0,6573 га. Першу залишать в оренді Гаражного кооперативу, іншу виділять для громадської організації "Ветеранська спілка воїнів АТО".

"Поділ земельної ділянки здійснюється з метою надання в подальшому земельної ділянки орієнтовною площею 0,6579 га ГО "Ветеранська спілка воїнів АТО", Гаражний кооператив № 15 не заперечує щодо вилучення даної земельної ділянки" – йдеться у пояснювальній записці.

Згідно з прогнозованими суспільними, економічними, фінансовими та юридичними наслідками прийняття ухвали це дозволить Гаражному кооперативу № 15 оформити право оренди на земельну ділянку, оренлна плата якої становитиме 800 тисяч гривень на рік.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.