Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

ТМО №1

П'ятниця, 29 березня 2024, 14:52

Перше ТМО Львова запустить фармацевтичне виробництво на Миколайчука

ТМО №1

Депутати надали Першому ТМО Львова землю на вул. Миколайчука для облаштування тут фармацевтичного виробництва.

Вчора, 28 березня, на сесії Львівської міської ради депутати погодили надання КНП "Львівське ТМО "Багатопрофільна клінічна лікарня інтенсивних методів лікування та швидкої медичної допомоги" (ТМО №1) дозволу на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у районі вул. І. Миколайчука.

"За" проголосували 44 депутати.

ТМО №1 отримає земельну ділянку площею 0,5 га на вул. І. Миколайчука у Шевченківському районі Львова для облаштування тут фармацевтичного виробництва.

"Надати КНП "Львівське ТМО "Багатопрофільна клінічна лікарня інтенсивних методів лікування та швидкої медичної допомоги" дозвіл на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки орієнтовною площею 0,5000 га на вул. І. Миколайчука для будівництва та обслуговування будівель і споруд фармацевтичного виробництва з метою забезпечення пацієнтів фармацевтичними препаратами та надання безперервних якісних медичних послуг за рахунок земель, що не надані у власність або користування, з подальшим їх переведенням до земель промисловості, транспорту, електронних комунікацій, енергетики, оборони та іншого призначення" – йдеться у проєкті ухвали.

Ділянка, де планують звести фармацевтичний цех, є несформованою й не перебуває у власності чи у користуванні. Також на цій немає жодних будівель.

Депутати погодились перевести цю ділянку у землі промисловості, транспорту, електронних комунікацій, енергетики, оборони та іншого призначення й надати лікарні у постійне користування.

Згідно з документом, у ТМО №1 вважають, що таке рішення підвищить якість надання медичних послуг.

Нагадаємо, ТМО №1 офіційно зареєстрували у листопаді 2021 року. До нього входять: лікарня святого Пантелеймона (лікарня швидкої допомоги), лікарня святого Луки (8-ма міська лікарня), лікарня святого Миколая (міська дитяча лікарня) та лікарня святої Анни (міський пологовий будинок).

Депутати створили опікунську раду при Першому медичному об'єднанні Львова, яку очолив міський голова Львова Андрій Садовий. Також лікарня отримає 100 тисяч євро для створення "Екселенс Центру".

Додамо, у квітні 2023 року у Львові відкрили першу чергу реабілітаційного центру Unbroken: старий корпус поліклініки на вул. Мазепи, 25 переобладнали під сучасний корпус реабілітації.

А у листопаді минулого року Львівська міськрада отримала від Німеччини 13,5 мільйона євро для реабілітаційного центру "Незламні".

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.