Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

ТМО №1

Середа, 27 березня 2024, 15:30

ТМО № 1 може отримати 100 тисяч євро за вихід Львова у фінал конкурсу iCapital-2023

ТМО №1

У міськраді напрацювали проєкт ухвали про передачу 100 тисяч євро ТМО №1 для створення "Екселенс Центру".

Про це йдеться у проєкті ухвали, опублікованій на інформаційному порталі депутатів Львівської міської ради 22 березня 2024 року.

На сайті Львівської міськради підготували та оприлюднили проєкт ухвали про передачу коштів, отриманих у конкурсі "Європейська столиця інновацій 2023".

Кошти отримає КНП "Львівське територіальне медичне об’єднання "Багатопрофільна клінічна лікарня інтенсивних методів лікування та швидкої медичної допомоги" (ТМО №1).

"Надати дозвіл ЛКП "Львівське бюро євроінтеграції" на укладення договору про передачу КНП "ЛТМО "Багатопрофільна клінічна лікарня інтенсивних методів лікування та швидкої медичної допомоги" коштів (призу), отриманих у конкурсі "Європейська столиця інновацій 2023", у розмірі, що становить 100 000 євро (в гривневому еквіваленті), за виключенням податків, зборів та всіх обов'язкових платежів, для здійснення статутної діяльності" – йдеться в проєкті ухвали.

У пояснювальній записці вказано, що кошти підуть на ремонтні роботи для створення та функціонування "Екселенс Центру" (центру дослідження мозку), закупівлю обладнання, послуги експертів, консультаційні послуги, витрати на подорожі тощо, а також для впровадження у Львові кращих європейських практик у сферах медицини, науки, інновацій, освіти. 

Нагадаємо, у листопаді 2023 року Львів пройшов у фінал конкурсу "Європейська столиця інновацій 2023" та отримав 100 тисяч євро на розвиток своїх проєктів. 

Заявку Львова на цей конкурс у червні того ж року подала команда "Львівського бюро євроінтеграції" з проєктом реабілітаційного центру "Незламні".

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.