Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

ЗНО

Понеділок, 8 квітня 2019, 13:24

На Львівщині затвердили понад 100 пунктів тестування для проходження ЗНО

ЗНО

Голови держустанов забезпечать проведення ЗНО у 105 пунктах тестування.

Про це повідомляє прес-служба Львівської ОДА.

21 травня стартує основна сесія зовнішнього незалежного оцінювання. Відтак, в області вже затвердили мережу пунктів тестування. 

Зокрема, для проведення зовнішнього незалежного оцінювання створили 105 пунктів тестування. Створенням належних умов у пунктах тестування та забезпеченням доїзду випускників до визначених пунктів проведення ЗНО займуться голови райдержадміністрацій, міст обласного значення та  об'єднаних територіальних громад .

До 30 квітня 2019 року зареєстровані для прохождження ЗНО учасники зможуть завантажити зі своїх інформаційних сторінок запрошення-перепустки, де буде зазначено час і місце проведення тестувань. З 3 травня по 20 травня – додатковий період реєстрації на участь у додатковій сесії ЗНО в період з 26 червня по 12 липня.

Для участі у конкурсі до вишів України у 2019 році абітурієнти мають право подавати Сертифікати ЗНО 2017, 2018 та 2019 років, за винятком іноземних мов – лише 2018 та 2019 роки. Абітурієнти матимуть можливість скласти тестування щонайбільше з чотирьох навчальних предметів. Загалом ЗНО відбуватиметься з 11 навчальних предметів.

Нагадаємо, на цьогорічне ЗНО зареєструвалися 25 067 осіб, з них 13 042 – випускники шкіл.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.