Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

скотомогильник на Пустомитівщині

dei.lviv.ua

Вівторок, 14 травня 2019, 16:57

На Пустомитівщині виявили скотомогильник

скотомогильник на Пустомитівщині

У селі Товщів невідомі скинули рештки тваринного походження площею 20 кв.м.

Про це повідомила прес-служба Головного управління Державної екологічної інспекції у Львівській області.

Вчора екологи провели перевірку на території Вовківської сільської ради Пустомитівського району та виявили у селі Товщів яму на 20 кв.м, куди невідомі скинули рештки тваринного походження.

Наразі спеціалісти відділу інструментально-лабораторного контролю Держекоінспекції відібрали проби ґрунту для проведення досліджень вмісту забруднюючих речовин, а усі матеріали перевірки скерували до поліції.

Нагадаємо, нещодавно у Жовківському районі невідомі скинули сміття на загальній площі майже 3 га, а у квітні незаконне звалище відходів знайшли поблизу села Вовків на площі 625 кв.м.

Додамо, у червні 2016 року у рамках проекту "Дрон-погляд на зони екологічного лиха Львівщини", журналісти Варіантів встановили, що довкола костомельного заводу поблизу Жовкви закопують рештки тварин. Про це йдеться у публікації "Крематорій на свині", а також "Курячі ніжки Жовкви".

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.