Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Андрій Парубій

Понеділок, 27 травня 2019, 11:59

Парубій може увійти до парламенту разом із Порошенком

Андрій Парубій

У першу десятку списку нового Блоку Петра Порошенка може увійти Андрій Парубій, а Ігор Гринів може стати головним політтехнологом передвиборчої кампанії.

Про це повідомляє РБК-Україна.

У п'ятницю, 31 травня, відбудеться з'їзд політичної партії Блок Петра Порошенка, на якому буде представлена оновлений склад партії. Зміни торкнуться і обласних парторганізацій, більшість з яких отримає нових керівників.

У РБК-Україна повідомляють, посилаючись на власні джерела, що головним політтехнологом передвиборчої кампанії стане народний депутат, екс-керівник фракції Блок Петра Порошенка Ігор Гринів, який працював з Порошенком під час його двох президентських кампаній.

У першу десятку списку "Європейської солідарності" увійде спікер Верховної ради Андрій Парубій. Також і в Блоці Петра Порошенка, і в "Народному фронті", разом з партією Порошенко на вибори піде ще близько десятка вихідців з "Народного фронту", близьких до Парубія. Одна частина з них буде в списку "Солідарності", інша частина буде балотуватися від ЄС у мажоритарних округах.

Нагадаємо, Блок Петра Порошенка планує співпрацювати з новою партією Святослава Вакарчука у парламенті.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.