Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Святослав Вакарчук

П'ятниця, 17 травня 2019, 16:40

Пані Луценкова охоче кохатиметься у рокерських шкірянках Вакарчука

Святослав Вакарчук

Блок Петра Порошенка планує співпрацювати з новою партією Святослава Вакарчука у парламенті.

Про це повідомляє Українська правда.

Як заявила сьогодні представниця президента Петра Порошенка у парламенті Ірина Луценко, фракція Блок Петра Порошенка допускає співпрацю з партією "Голос" соліста гурту Океан Ельзи Святослава Вакарчука.

"Якщо ми зайдемо, а ми точно заходимо – на це вказують всі соціологічні дослідження, і Святослав Вакарчук не тільки співатиме, а й пропонуватиме щось суспільству і зайде в парламент, і його курс буде співпадати з нашим курсом, то ми, звичайно, будемо пропонувати йому входити в якусь конструктивну співпрацю" – зазначила Ірина Луценко.

Нагадаємо, вчора у Києві Святослав Вакарчук заявив про створення політичної партії "Голос", про що анонсував раніше, а також що він планує балотуватися у Верховну Раду на парламентських виборах 27 жовтня. За кілька годин у його політичну партію зареєструвалося більше 2000 учасників.

Додамо, у квітні Святослав Вакарчук заявив, що він не очолюватиме партійний список Блоку Петра Порошенка. Також раніше він заявив, що не має зв'язків з українськими олігархами та що президентський пост його не цікавить, хоча міський голова Львова і екс-кандидат у президенти від "Самопомочі" Андрій Садовий запропонував йому об'єднатися на парламентських виборах.

За даними соцопитування, проведеного у березні цього року, кожен п'ятий українець хотів, щоб Вакарчук пішов у Президенти України. 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.