Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Святослав Вакарчук

Вівторок, 19 лютого 2019, 12:00

Вакарчук тричі зрікся Пінчука через ліве плече

Святослав Вакарчук

Вокаліст ОЕ Святослав Вакарчук заявив, що не має зв'язків з українськими олігархами.

Про це повідомив фронтмен гурту Океан Ельзи Святослав Вакарчук у інтерв'ю виданню "Українська правда".

"Жодних відносин з жодним українським олігархом я не маю і мати не буду. Це проти моїх принципів. Давайте на цьому поставимо крапку" – розповів Святослав Вакарчук.

За його словами, в нього не має відносин із Віктором Пінчуком, а на форум YES, який організовує Пінчук, його запрошують уже не перший рік.

"Я вважаю, що це важливий майданчик для того, щоб обговорювати різні теми, ставити питання, пов'язані з Україною і відносинами у світі. Туди приїжджає величезна кількість цікавих, розумних, впливових людей. І я дуже радий, що є такий майданчик. Якщо є можливість там виступити, коли мені є що сказати, я обов'язково це роблю" – додав Вакарук.

Нагадуємо, Святослав Вакарчук заявив, що президентський пост його не цікавить, а раніше міський голова Львова і кандидату президенти від "Самопомочі" Андрій Садовий запропонував йому об'єднатися на парламентських виборах. 

Нещодавно Вакарчук розповів, за яких кандидатів у президенти, він може проголосувати.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.