Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Ростислав Замлинський

Середа, 12 червня 2019, 13:08

Гройсман передав "привіт" Замлинському

Ростислав Замлинський

Володимир Гройсман заявив, що призначення нових голів ОДА відбудеться якнайшвидше, а зараз їхні обов'язки виконуватимуть заступники.

Про це повідомляє "Українська правда".

Сьогодні, 12 черевня, на засіданні уряду прем’єр-міністр Володимир Гройсман повідомив, що незабаром призначатимуть нових голів обласних адміністрацій.

"Я думаю, що найближчим часом ми вже будемо призначати нових голів адміністрацій" – сказав Володимир Гройсман.

Процедура їх призначення передбачає подання Кабінету міністрів за підписом прем’єр-міністра президенту на призначення.

"Це подвійна процедура. Яка говорить про те, що вони подвійного підпорядкування: уряду і президенту. Я глибоко переконаний, що у нас тут розбіжностей із президентом немає, щоби поставити їм завдання ефективно і якісно працювати" – додав прем’єр.

Гройсман наголосив на важливості виконання раніше поставлених завдань уряду тимчасово виконуючими обов’язки голів ОДА.

"Дійсно після виборів президента голови ОДА складають свої повноваження. Але я наголошую: залишаються заступники цих голів. Я хочу передати їм привіт і сказати, щоб не розслаблялись. Бо дуже швидко приведу в тонус" – застеріг прем’єр.

За словами Гройсмана, уряд ставить завдання, які під силу реалізувати та доручив урядовцям моніторити ситуацію по кожній області.

Нагадаємо, 22 квітня Олег Синютка заявив про рішення піти з посади через перемогу Володимира Зеленського на виборах. Пізніше він розповів, що залишиться в політиці, але не висовуватиме свою кандидатуру на посаду міського голови Львова.

Вчора Володимир Зеленський звільнив Олега Синютку з посади голови Львівської ОДА, відтак його заступник Ростислав Замлинський тимчасово став очільником Львівської облдержадміністрації.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.