Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Володимир Зеленський

Понеділок, 8 липня 2019, 17:46

Зеленський звільнив 3 голів РДА у Львівській області

Володимир Зеленський

Президент Володимир Зеленський своїм розпорядженням звільнив голів Самбірської, Городоцької і Мостиської РДА.

Про це йдеться в розпорядженнях Володимира Зеленського №73, №74 і №75 за 2019 рік.

Сьогодні президент України Володимир Зеленський прийняв рішення про звільнення Степана Буняка з посади голови Мостиської РДА, Володимира Ременяка – з посади голови Городоцької РДА, Миколу Фрея – з посади голови Самбірської РДА.

"Звільнити Буняка Степана Остаповича з посади голови Мостиської районної державної адміністрації Львівської області у зв’язку із закінченням строку повноважень Президента України.

Звільнити Ременяка Володимира Васильовича з посади голови Городоцької районної державної адміністрації Львівської області у зв’язку із закінченням строку повноважень Президента України.

Звільнити Фрея Миколу Михайловича з посади голови Самбірської районної державної адміністрації Львівської області у зв’язку із закінченням строку повноважень Президента України", – йдеться в указах.

Нагадаємо, Степан Буняк очолив Мостиську РДА на початку травня 2016 року.

Володимир Ременяк у 2015 році на місцевих виборах переміг у Городоцькому районі (31,94% голосів, 35 округ) та пройшов у Львівську обласну раду у складі Блоку Петра Порошенка, офіційно – безпартійний.

Микола Фрей очолює Самбірську РДА з січня 2016 року, був помічником народного депутата Ярослава Дубневича.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.