Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Львівська ОВА

Понеділок, 26 лютого 2024, 11:49

Козицький створив робочі групи з фінансового контролю та з виконання місцевих бюджетів

Львівська ОВА

Максим Козицький розпорядився створити дві постійно діючі робочі групи при Львівської ОВА.

Про це йдеться у розпорядженні начальника Львівської ОВА Максима Козицького № 115/0/5-24ВА від 15 лютого 2024 року.

Максим Козицький розпорядився створити постійно діючі робочі групи при Львівської ОВА з питань фінансового контролю та з питань виконання місцевих бюджетів.

"Утворити: постійно діючу робочу групу з питань фінансового контролю при обласній військовій адміністрації та затвердити її склад; постійно діючу робочу групу з питань виконання місцевих бюджетів при обласній військовій адміністрації та затвердити її склад" – вказано у розпорядженні.

Керівником цих обидвох робочих груп Козицький призначив свого заступника Івана Собка, а його застпником – директора департаменту фінансів Львівської ОВА Олега Демківа.

Згідно з розпорядженням, засідання цих робочих груп потрібно проводити за підсумками роботи кожного кварталу або за потреби.

Нагадаємо, станом на сьогодні 52 з 73 ОТГ Львівщини бракує коштів на виплати заробітних плат та комунальні послуги, а ситуація у 9 з них є критичною. Загалом йдеться про суму у 600 млн грн.

Додамо, 15 з 73 громад Львівщини не виконали плани з надходження податків у 2023 році. Більшість з них залежали від "військового" ПДФО, який з 1 жовтня 2023 року вилучили з місцевих бюджетів й перенаправили державного бюджету.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.