Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Городок

YouTube

П'ятниця, 12 липня 2019, 17:30

Львівській ОДА повернули майже 3 га земель вартістю понад 3 млн грн

Городок

Прокуратура Львівщини зобов'язала підприємця через заборгованість повернути ділянку, яку він орендував для споруд цегельного заводу.

Про це повідомляє прес-служба прокуратури Львівської області.

Господарський суд Львівської області повністю задовольнив позов Городоцької місцевої прокуратури в інтересах Львівської обласної державної адміністрації та Мостиської райдержадміністрації до місцевого підприємця щодо розірвання договору оренди та повернення землі.

Вказану земельну ділянку підприємець орендував у 2006 році для обслуговування будівель та споруд цегельного заводу, однак, у останні роки орендну плату не сплачував та не використовував цю землю за цільовим призначенням, що призвело до ненадходження коштів до місцевого бюджету.

Вказаний договір оренди розірвали, а також зобов’язали орендаря повернути вказану територію площею майже 3 га у розпорядження Львівської ОДА.       

Так, землі державної власності на території Мостищини, вартістю понад 3 млн грн, повернули державі.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.