Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

медичний заклад на Львівщині

Понеділок, 18 березня 2024, 15:51

На Львівщині двох лікарів звинувачують у смерті пацієнтки

медичний заклад на Львівщині

Терапевт приймального відділення та хірург лікарні не провели повноцінного обстеження жінки, яка постраждала у ДТП, й вона померла.

Про це повідомляє відділ інформаційної політики Львівської обласної прокуратури.

Правоохоронці, за процесуального керівництва Стрийської окружної прокуратури, повідомили про підозру двом лікарям однієї із центральних районних лікарень Львівської області, яких звинувачують у неналежному виконанні професійних обов'язків, що спричинило тяжкі наслідки.

"У грудні 2022 року в одному із районів області водій легкового автомобіля здійснив наїзд на місцеву мешканку. Одразу після ДТП водій, доставив потерпілу до лікарні для надання медичної допомоги.

Лікар-терапевт приймального відділення та черговий лікар-хірург провели огляд пацієнтки. За його результатами їй призначили та провели лише рентгенографію кісток тазу, однак кістково-травматичних змін на ній не виявили. Не зважаючи на скарги жінки про погане самопочуття, повноцінного обстеження, яке б давало змогу об’єктивно оцінити характер травм останньої, у лікарні не провели та відпустили її з медичного закладу додому" – йдеться у повідомленні.

У прокуратурі наголосили, що через декілька годин після цього огляду жінку повторно доставили в лікарню з внутрішньою кровотечею, де вона померла.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.