Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

медичний заклад у Львові

Середа, 20 березня 2024, 10:11

У Львові стартував конкурс на посаду керівника Львівського обласного онкоцентру

медичний заклад у Львові

Львівська облрада оголосила конкурс на посаду керівника Львівського онкологічного регіонального лікувально-діагностичного центру.

Про це йдеться на сайті Львівської обласної ради.

Управління майном спільної власності оголосило конкурс на посаду керівника КНП ЛОР "Львівський онкологічний регіональний лікувально-діагностичний центр". 

Наразі розпочалось формування конкурсної комісії для проведення цього конкурсів. До складу конкурсної комісії мають увійти:

- три представники органу управління;

- три представники трудового колективу відповідного закладу, обрані на загальних зборах трудового колективу;

- три представники від: галузевих професійних спілок; громадських об’єднань у сфері охорони здоров’я відповідного функціонального спрямування та/або у сфері запобігання корупції і антикорупційної діяльності та/або незалежні експерти у сфері охорони здоров’я.

Нагадаємо, у листопаді 2023 року депутата Львівської обласної ради Олега Дуду призначили на посаду в.о. директора Львівського онкологічного регіонального лікувально-діагностичного центру. До нього директором цієї лікарні з 2018 року був Ігор Ковальчук.

Тоді ж НАЗК внесло його в Єдиний реєстр осіб, які вчинили корупційні правопорушення за виписування Ковальчуком премій собі та дочці на загальну суму у понад 180 тис. грн. За це наприкінці серпня цього року суд оштрафував Ігоря Ковальчука на 3,4 тис. грн.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.