Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Львів

Вівторок, 16 липня 2019, 15:27

У Львові запрацював Центр підтримки підприємців

Львів

В міськраді запрацював Центр, де підприємці можуть отримати всю необхідну інформацію, консультацію та супровід.  

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

З метою стимулювання підприємницької активності в місті, збільшення конкурентоспроможності малих та середніх підприємств Львова, міська рада за підтримки Polska Pomoc проекту "Підвищення конкурентоспроможності українських регіонів та розвиток польсько-українського економічного співробітництва" створила у місті Центр підтримки підприємництва.

"Хочемо зробити тут такий центр, який би в одному місці надавав всю необхідну інформацію для підприємців не залежно, в якій галузі він працює. Ми надаватимем інформацію про ініціативи організацій, інфраструктури підтримки підприємництва в різних сферах, послуги, що ними надаються для сприяння розвитку бізнесу" – розповіла радниця міського голови Львова Вікторія Довжик.

Центр розташували в кабінеті №103 Львівської міської ради. Він працюватиме щодня, крім із суботи та неділі, з 9:00 до 18:00.

Діяльність центру буде зосереджена на трьох напрямках: навчанні підприємців, консультуванні та підтримці бізнесу. Зокрема тут підприємці зможуть скористатися Програмою компенсації відсотків за кредитами та отримати виставкові ваучери тощо. Для інвестиційних проектів працюватиме послуга "Гарячий стіл".

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.