Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

львівська поліція

Неділя, 21 липня 2019, 10:55

Поліція розслідує випадки незаконної агітації на Львівщині

львівська поліція

Вчора до поліції Львівщини надійшло 38 повідомлень про порушення виборчого законодавства на території Львова та області.

Про це повідомила прес-служба Головного управління Національної поліції у Львівській області.

Вчора у "День тиші" до поліції Львівщини надійшло 38 повідомлень про можливі порушення виборчого законодавства у Пустомитівському, Миколаївському, Старосамбірському, Дрогобицькому, Самбірському, Стрийському, Яворівському, Золочівському, Сокальському, Бродівському, Сколівському та Жовківському районах, а також у Франківському, Сихівському, Шевченківському, Личаківському та Галицькому районах Львова.

В усіх повідомленнях йшлося про незаконне проведення агітації й неприбрані інформаційні плакати з інформацією про кандидатів у народні депутати.

За результатами перевірок правоохоронці склали 9 матеріалів про адміністративні правопорушення, передбачені ст.212-10 (порушення обмежень щодо ведення передвиборної агітації, агітація в день проведення референдуму) КПК України.

Нагадаємо, станом на зараз у Львові запрацювали всі виборчі дільниці. Цього дня до роботи залучили близько 5 000 правоохоронців Львівщини, які охороняють порядок під час голосування.

Загалом на території Львівщини є 12 окружних виборчих комісій та 2 135 виборчих дільниць. 

Додамо, ще 21 травня президент Володимир Зеленський призначив дострокові парламентські вибори на 21 липня. Участь у виборах до Верховної Ради можуть взяти 1,9 млн виборців у Львівській області.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.