Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

львівська поліція

Четвер, 18 липня 2019, 13:03

Близько п'яти тисяч правоохоронців Львівщини працюватимуть на виборах

львівська поліція

Окружні виборчі комісії в області уже під цілодобовою охороною, а поліцейські працюють в посиленому режимі.

Про це під час брифінгу повідомив начальник Головного управління Національної поліці у Львівській області Валерій Середа.

За його словами, головним завданням правохоронців є забезпечити вільне волевиявлення людей, задля цього усі працюють у посиленому режимі.

"Загалом буде задіяно майже 5000 тисяч співробітників, які забезпечуватимуть правопорядок. Окрім цього, у нас є додаткові засоби, які ми залучимо – це додаткові слідчо-оперативні групи, які будуть чергувати у кожному підрозіділі, передбачаємо 4 групи вибухотехніків. Також будемо спільно працювати з Нацгвардією і прикордонниками" – повідомив він.

Також Валерій Середа наголосив на кількості провопорушень, які мали місце під час виборів. Усі вони зареєстровані і їх будуть розслідувати.

"Ми щоденно отримуємо звернення про можливі порушення передвиборчої кампанії. Їх ми перевіряємо, наразі отримали 148 таких повідомлень. За ними відкрили 5 кримінальних проваджень і 43 адміністративних. Ми готові забезпечувати публічний порядок у день виборів і аж доти, поки усі документи не будуть доставлені в ЦВК у Києві."

Нагадаємо, з понеділка Нацполіція Львівщини працює в посиленому режимі.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.