Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

парк Піскові озера

uk.wikipedia.org

П'ятниця, 23 серпня 2019, 11:53

У Львові за 165 тисяч гривень очистять Піскові озера

парк Піскові озера

Міськрада Львова виділила 435 000 грн на благоустрій Піскових озер та водойм на вул. Панча і Панаса Сотника.

Сьогодні, 23 серпня, виконавчий комітет Львівської міської ради вніс зміни до рішення про погодження переліку природоохоронних заходів, які
фінансуватимуться за рахунок коштів загального фонду міського бюджету
Львова у 2019 році та проекту річного плану пріоритетного фінансування
природоохоронних заходів з міського фонду охорони навколишнього
природного середовища у 2019 році. Про це повідомляє кореспондент Варіантів.

Зокрема, міськрада Львова передбачила 165 000 грн з бюджету міста департаменту містобудування на очищення озер у парку "Піскові озера" на вулиці Коновальця (стара назва – Алтайські озера).

Додамо, 15 серпня у місті зареєстрували електронну петицію з вимогою почистити озера у цьому парку. У ній йдеться, що стан Алтайських озер є загрозливим, оскільки в водойму скидають відходи, які провокують неприємний запах води.

Крім цього, за 170 000 грн здійснять благоустрій озера на вул. П. Панча, 8-10, а 100 000 грн передбачені на топографо-геодезичні та геологорозвідувальні роботи для покращання технічного стану озера на вул. Панаса Сотника. Усі кошти отримає Шевченківська районна адміністрація.

Зазначимо, станом на сьогодні Інститут просторового розвитку розробляє проект із реконструкції озера на Панча з облаштуванням тут громадського простору: доріжки, зони відпочинку, дитячий майданчик, спортивний майданчик. А наприкінці липня цього року міськрада уклала угоду з підрядною організацією на очищення озера вартістю у 200 000 грн.

Контроль за виконанням рішення покладено на заступника міського голови з містобудування Геннадія Васьківа.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.