Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

вул. Некрасова, 45

city-adm.lviv.ua

П'ятниця, 23 серпня 2019, 13:17

У Львові на вулиці Некрасова добудують житловий комплекс

вул. Некрасова, 45

Будівельна компанія "Глобус груп" має надати в новобудові 4 квартири для членів обласної організації Українського товариства глухих.

Про це повідомляє кореспондент Варіантів.

Сьогодні, 23 серпня, виконавчий комітет Львівської міської ради затвердив містобудівні умови на будівництво багатоквартирного житлового будинку з вбудованими приміщеннями громадського призначення та підземним паркінгом на вул. М. Некрасова, 45, вул. Личаківській, 84-88 та вул. Личаківській, 84-88, 84-А у м. Львові зі знесенням господарських будівель та споруд.

Дозвіл на будівництво отримали Львівська обласна організація Українського товариства глухих, ТзОВ Будівельна компанія "Глобус груп" та ТзОВ "Ангеліка".

Новобудову зведуть на трьох земельних ділянках площами 0,0732 га та 0,4728 га, які перебуває у комунальній власності та 0,0033 га, яка є у приватній власності. Всі ділянки призначені для будівництва та обслуговування багатоквартирного житлового будинку.

У міськраді постановили, що висота будинків не повинна перевищувати 25,65 метрів, тобто 5-6 поверхів, оскільки земельні ділянки розміщені у межах історичного ареалу міста у зоні малоповерхової квартирної забудови відповідно до плану зонування Личаківського району.

Представник Львівської обласої організацією Українського товариства глухих запевнив, що з трьох зведених будинків забудовник має надати членам організації чотири квартири та виділити паркомісця. Також забудовник  облаштує благостурій території. 

Крім цього, виконком дозволив знести існуючі гаражі, які зараз знаходяться на ділянці будівництва. Максимально допустимий відсоток забудови цієї земельної ділянки – 40%.

За даними порталу YouControl, ТзОВ Будівельна компанія "Глобус груп" майже три роки займається будівництвом житлових і нежитлових будівель. Власником підприємтсва є львів'янка Любов Феник, а співзасновником акціонерне товариство "Закритий недиверсифікаваний венчурний корпоративний інвестиційний фонд "Магістрат інвест", власниками якого Володимир Феник та Василь Денека.

ТзОВ "Ангеліка" зареєстроване понад 23 роки тому і займається діяльністю ресторанів та надання послуг мобільного харчування. Засновниками фірми є львів'яни: Віталій Гуда (ТзОВ "Органічний сад"), Вадим Моргунов (ТзОВ "Лео Трейдинг", ТзОВ "Тарнік"), Володимир Пєшков, Тарас Перетятко. 

Нагадаємо, у червні цього року Львівська міськрада дозволила ТзОВ "Ангеліка" звести на вул. Личаківській, що у межах історичного ареалу Львова, сучасний 6-поверховий будинок.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.