Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

будівництво на вул. Личаківській

city-adm.lviv.ua

Четвер, 27 червня 2019, 13:24

У Львові серед історичних будинків збудують сучасну багатоповерхівку

будівництво на вул. Личаківській

Львівська міськрада дозволила звести на вул. Личаківській, що у межах історичного ареалу Львова, сучасний 6-поверховий будинок.

Сьогодні виконавчий комітет Львівської міської ради затвердив містобудівні умови та обмеження на будівництво Юрієм Мирощенком, Тарасом Перетяткою, Віталієм Гудою, Людмилою і Вадимом Моргуновими, ТзОВ "Ангеліка" багатоквартирного житлового будинку на вул. Личаківській, 84-А, 84-Б, 86-А, 84-88. Про це повідомляє кореспондент Варіантів.

Як йдеться у проекті рішення, висота нового житлового будинку, що знаходиться у межах історичного ареалу міста, становитиме 21,50 метрів. Він матиме 6 поверхів. Максимально допустимий відсоток забудови земельної ділянки – 40%.

Проектування будинку має здійснюватися з дотриманням діючих державних будівельних норм та вимог управління охорони історичного середовища, а також забудовники повинні забезпечити пропорційність та співвідношення архітектурного об’єму з висотою існуючої забудови.

Новий житловий будинок збудують на 5-ти земельних ділянках, площею 0,0033 га, 0,0225 га, 0,0073 га, 0,0732 га, 0,0223 га, які призначені для будівництва і обслуговування багатоквартирного житлового будинку. Категорія земель – землі житлової та громадської забудови, а вид використання – для будівництва і обслуговування багатоквартирного житлового будинку.

Функціональне призначення земельних ділянок – зона Ж-2 – зона
малоповерхової квартирної житлової забудови відповідно до зонінгу Личаківського району.

За даними порталу YouControl, ТзОВ "Ангеліка" зареєстроване з 1996 року у Львові на вул. Личаківській та займається діяльністю ресторанів, наданням послуг мобільного харчування. Власниками фірми є львів'яни: Віталій Гуда (ТзОВ "Органічний сад"), Вадим Моргунов (ТзОВ "Лео Трейдинг", ТзОВ "Тарнік"), Володимир Пєшков, Тарас Перетятко. Розмір статутного капіталу підприємства становить 44 804,70 грн.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.